Transport persoane

 

Transport persoane in Oradea si Bihor cu Rotexim. Confortul tău este pe primul plan, de aceea avem una dintre cele mai noi flote din țară. Transportul de peroane in Oradea se face cu autocare și microbuze noi, verificate periodic pentru ca tu să fii în siguranță.

Rotexim ca o firma de transport persoane din Oradea nu presteaza doar  un serviciu clientilor sai, este mai mult de atat, este o obligatie pentru noi sa va oferim cea mai inalta calitate, siguranta si totul la preturi accesibile.

Transport Angajati in Oradea sau Bihor

Chiar daca nu aveti o ora stabila de terminare a programului de lucru, cum se intampla la restaurante, tipografii, hoteluri, cazinouri, etc. suntem flexibili si gasim intotdeauna o solutie buna si practiva cerintelor dumneavoastra.
Colaborand cu Rotexim  scapati de costurile inutile pe care le presupune propia flota auto : valoarea autovehicului, asigurare RCA si CASCO, service-ul autovehiculului, inspectiile tehnice periodice obligatorii, taxele si impozitele, combustibilul, salariile soferilor, e.t.c.

Va punem la dispozitie servicii de transport copii gradinita, scoli si personal didactic, la cel mai bun raport calitate/pret.

Pentru transportul elevilor este necesar de un minim de 6 copii avand la dispozitie microbuze de 8+1 locuri , 16+1 locuri 

Cu serviciile noastre de transport copii gradinita si scoala puteti sta fara griji atunci cand vine vorba de copiii dumneavoastra, ei fiind in continuu supravegheati, puteti comunica oricand cu soferii nostri pentru a elimina orice grija…

Ne luăm toate măsurile pentru ca tu să călătorești în condiții de confort maxim.

Transportul se face cu microbuze și autocare confortabile marca Mercedes-Benz, dotate cu aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, priză individuală să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, WiFi și spațiu suficient pentru bagaje.

Bagajele nu mai sunt o grijă. Ele intră în prețul biletului

De la prima intalnire, pana la finalizarea contractului, incercam sa ne evidentiem prin profesionalismul nostru.

Prin semnarea unui contract pe o durata mai lunga, primiti un discount considerabil.

transport angajati oradea
Transport persoane Bihor