Inchirieri Microbuze

Rotexim pune la dispozitia microbuze pentru inchirieri microbuze in Oradea agentiilor de turism, agentilor economici si persoanelor interesate microbuze, transport persoane in tara si strainatate, team building-uri, transferuri la si de la aeroport, tururi de oras, deplasari in alte locatii din tara, circuite turistice, evenimente, excursii scolare, in conditii de confort si siguranta.

Toate microbuzele Rotexim sunt dotate cu extraoptiuni moderne, de ultima generatie : aer conditionat, incalzire auxiliara, toate pentru a avea o calatorie fara griji si in confort maxim.

Microbuzele au capacitati cuprinse intre 8 si 20 persoane.

Masinile sunt dotate corespunzator pentru fiecare anotimp, preturile sunt exprimate in euro si se supune termenelor de inchirieri auto.

La stabilirea tarifului pentru aceste curse se au in vedere mai multi factori, cum ar fi : numarul curselor programate, distanta deplasarii, ruta de transport, nr. de persoane transportate, durata transportului, etc.

Serviciul de Inchirieri microbuze in Oradea, transport auto de persoane intern si international la standarde europene prin Rotexim. Va punem la dispozitie experienta noastra oferindu-va autocare, microbuze de inchiriat si personal de bord de inalta tinuta. Veti avea astfel siguranta unor deplasari si excursii reusite din toate punctele de vedere.

Ichirieri de microbuze cu soferi de incredere in Oradea. Soferii Rotexim sunt soferi profesionisti si bine pregatiti.

Toți soferii noștri sunt atestați și verificați regulat din punct de vedere medical și psihologic.
Beneficiați de asigurare medicală și asigurare pentru bagajul dumneavoastră pe tot parcursul călătoriei.
Noi suntem pregătiți pentru orice problemă, dumneavoastră trebuie să vă gandiți doar la distracție.

Toate microbuzele noastre sunt mereu curate, ofera un mediu placut, confortabil si relaxant pentru călătoriile dumneavoastra.

In cautarea unui mictobuz?

– Transport persoane / conventii transport angajati in Oradea si in localitătile invecinate,
– Transport ocazional de persoane (excursii, pelerinaje, tabere, teambuilding-uri) oriunde în țară și străinătate,
– Transport invitati nunta,
– Transport persoane Bihor
– Transfer elevi la școli, grădinițe, afterschool-uri,
– Transfer aeroport Oradea- Debrecen- Budapest